dilluns, 20 d’octubre de 2008

Missió complerta
Si senyor, després de fer l'impossible per part d'alguns, per arribar al que han mal anomenat front comú, la careta de cada un ha anat caient.
S'ha de dir que estic fins a un cert punt intrigat amb ciu, ja que de moment, i pressions d'unió a part, s'han mantingut ferms en la posició de no donar suport a uns pressupostos lesius per Catalunya, me n'alegro. Per la seva banda ERC segueix complint amb la estratègia marcada i també votarà en contra d'aquests pressupostos. Els qui no s'hi juguen res, els dels tomàquets, també s'han afegit al carro de la raó que ens assisteix. Ai però!, sempre hi ha d'haver un però, i aquí el tenim. la careta de l'apèndix català socialista ha acabat caient, encara que el senyor Zaragoza vagi dient que encara no han decidit res sobre el seu vot final.
Els sociates espanyols tirarant endavant el pressupostos del senyor Solves gràcies als 25 botiflers socialistes, no us enganyeu.
El mèrit no és dels "altres"nacionalistes, bascos i gallecs. Ells només aprofiten l'avinentesa de sempre. Ells saben que els catalans MAI arribaran a Madrid amb prou força, i per tant, euros a les seves caixes.
No n'hi ha prou sr. Montilla, en dir que el govern central no està a l'alçada. S'ha de ser coherent amb el que es diu, i si primer és el País, el que toca és no donar suport al gover central.
Aleshores, ni pnb, i bng, no tindrien res a collir.

Els socialistes seguiran tirant endavant el seu pla amb la connivència dels d'aquí.
El front comú ha mort. Senyors d'ERC, ja sabem amb qui ens juguem els pesols, espero que sapiguem estar a l'alçada de les circumstàncies, o el País no ens ho perdonarà mai.

Salut i Independència.
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació