divendres, 24 d’abril de 2009

PLANTADA


Ahir llegia a l'avui una entrevista a l'actual President d'ERC , Joan Puigcercós.
Si en puc treure un qualificatiu, és contundent, clar i directe.
Contundent pel llenguatge utilitzat, sense miraments va desgranant el que creu que s'ha de fer i com s'ha de fer.
Clar, la gent demana idees clares , i crec que almenys aquí és clar al dir cap a on es creu que s'ha d'anar.
Deia "Si el PSC no es planta haurem de donar per acabada la legislatura". Fa dies que en Puigcercós diu que la via del finançament ha entrat en un cul de sac. No en treure'm res del govern espanyol. Seguirem amb un dèficit que ens està asfixiant i no hi ha cap moviment (encara que canviïn als interlocutors), que ens faci pensar que això canviarà.
Per tant, directe, ens hem de plantar a la Comissió de política fiscal i financera, però la cosa no acaba aquí, quan el projecte es porti a votació al parlament, reclama el vot contrari als 25 diputats del psc. Els hi està demanant coherència, o caixa o faixa, o defensen Catalunya o no té sentit continuar amb l'experiment del tripartit.
La pressió és contundent, ara, veurem si ell mateix sap estar a l'alçada. És a dir si ets contundent amb el missatge, també ho hauràs de ser amb les accions.

Segons ERC, aquesta és l'única actitud raonable. La militància no entendria que ERC acceptés un mal acord de finançament,el que marca l'Estatutet, ja que per ERC qualsevol cosa que no sigui el concert , no és un bon finançament. De totes maneres, la direcció d'ERC és sabedora de que, si es veuen obligats a fer el que diuen , seran titllats d'immadurs (faci el que faci sempre està malament). Un retret que, espero, no facin els qui durant sis anys han acusat de traïdors a la pàtria per haver pactat dues vegades el govern amb el PSC en comptes de CiU.La gent demana idees clares i estratègia definida, si aquesta és la correcte endavant, però fins al final.


La Lluita continua.


Salut
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació