dissabte, 18 d’abril de 2009

Carretero altre cop
Després de tenir una setmana a on s'ha treballat de valent per la unitat del partit, ara tornem a sentir els tambors de l'enrenou.Aquesta vegada només per fer-nos ressó d'un pensament polític d'un militant que,actualment no te cap resposabilitat al partit,excepte la de ser lider d'el "sector" critic Reagrupament.
No vull entrar en guerres absurdes, senzillament deixar clar que , si realment es produeix, això de crear un partit el 2010 (abans d'eleccions,per que serà?,ni programa presenta)amb un sol punt en l'ordre del dia, "declarar la independència unilateralment quan tingui majoria al parlament...,el primer pas és sortir del partit a on és.
Segon Pas fer realitat aquest pensament fet públic,que com sempre ha estat aprofitat per tots els mitjans per desgastar ERC.
Tercer pas en la creació d'aquest partit polític de centre-dreta, (el perfil dels personatges així ho indica) facin la seva feina en el seu espai electoral, es a dir, recollir tot el vot nacionalista d'aquest àmbit,dit d'altre manera, de ciu.
Crec que tenir dos partits independentistes en les dues vessants de la política catalana, dreta-esquerra, pot ser molt beneficiós per la nostra nació en el sentit més ampli de la paraula,ja que no dubto de que el projecte carretero cerca la independència del Països Catalans, com la busca ERC també.

Ara bé, si això només és un estirabot d'algú que no accepta la democràcia interna d'un partit (als resultats de 'últim congrés em remeto),aleshores no anem bé i ERC hauria de fer alguna cosa al respecte,ja que no es pot tenir gent fent el servei als altres partits desestabilitzant el nostre.

Sr Carretero, si creu que en aquest espai hi té cabuda, endavant segur que li anirà bé, però si l'únic que vol és fer mal a esquerra s'equivoca. Sap que està en el partit més democràtic de l'arc parlamentari,sap que pertany al partit amb la més llarga història política del nostre País,sap que està en el partit a on tothom hi té veu i vot,si això no li es prou li recomano que senzillament s'en vagi a descansar a casa.Nosaltres tenim MOLTA FEINA, ha intentar fer créixer la independència per arribar a l'estat propi que ens mereixem.
Molts camins porten a l'objectiu, ERC n'ha triat un, deixem d'una vegada que treballi, i tranquils tots, que el poble ja decidirà si el camí és el correcte o no.

Salut i Independència

5 comentaris:

Manel des de l'Exili ha dit...

Doncs, jo penso que qui haurien de marxar son l'actual directiva d'Esquerra perquè a part de incompetents, estan actuant en contra el que diuen els estatuts i la declaració ideològica d'ERC.
"Convido a l’executiva d’Esquerra a deixar ERC"
http://blocs.mesvilaweb.cat/bloc/view/id/6464

Joan ha dit...

Totalment d'acord, Manel. La direcció d'Esquerra està duent al partit al desastre. Els resultats electorals seran una desfeta en tota regla. Només una part de la militància -important d'altra banda- no s'adona que al país cada vegada hi ha més indepedentistes però el partit independentista per excelència perdrà bous i esquelles. La estratègia d'ERC al tripartit ha estat nefasta i ha donat tot el pode a l'espanyolisme més inútil. Només es veu un entreguisme i una incapacitat que fan feredat. És normal que molts militants n'estem fins als pebrots d'aquesta absurda estretègia que ha fracassat en tot.

Daniel1714 ha dit...

Joan,Manel, si realment aquest actual pensament tira endavant, el que haurà de fer en carretero és sortir del partit.
Trobo que intentar aglutinar l'independentisme de centre-dreta és el millor que li pot passar al País, ja que l'espai de centre esquerra ja està ple i els independentistes de ciu estan orfes d'opcions independentistes. Ja es comenta en diferents foros que estan intentant coordinar-se amb Força Catalunya d'en Santiago Espot.
Tot sigui per arribar aà on volem tots.

Joan ha dit...

No hi estic d'acord. Ara se suposa que un 30% de la militància d'ERC era de dretes!? I perquè no estàvem directament aglutinats en els sectors de CDC que són independentistes, jo conec gent militant de CDC independentista. Aquest argument és pura ximpleria. No es tracta d'una possible llista d'esquerres o de dretes. Es tracta d'una candidatura independentista, perquè el país no serà independent mentre ens facin fer creure que les esquerres i les dretes no es poden unir per un objectiu comú. La realitat és que ens haurem de plantejar aquests temes quan siguem independents, no abans de ser-ho.

El trencament ve donat per la incapacitat de l'actual erc de fer tirar endavant el país amb polítiques socials, amb noves cometències pel país, ni amb un suport al català, ans al contrari com es demostra, per exemple, amb la tercera hora de castellà...

reflexions en català ha dit...

El Carretero no ha dit que vulgui fer un partit nou.

Qui diu que l'únic punt de l'ordre del dia és la indpendència? Unha cosa és la prioritat, i una altra que no es proposi res més.

El rotllo aquest que és de dretes ja cansa. I molt.

Saps què va dir el Puigecrcós després del congrés del juny? El mateix que el Carretero.

Esquerra ho està fent tan malament que es fotrà una hòstia històrica. I a mi em sabrà molt greu però serà la manera de regenerar el partit.

Aviat ho comoprovarem.


Salut

 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació