dimecres, 12 d’agost de 2009

Una altre MANI?


De veritat que cada dia que passa entenc menys als nostres...Ara Omnium vol organitzar, de fet ja ho està fent, una manifestació per si de cas el TC ens retalla aquesta llei espanyola que anomenem estatut.
Fa anys que sóc soci de la entitat, però aquesta vegada haig de dir que s'estan equivocant. No poden demanar a aquestes alçades al poble que surti al carrer a defensar un estatut que fa tres anys se'l van carregar i que ara fin i tot li volen canviar el títol. Senyors d'Omnium , això fa plorar.
He escoltat la entrevista que li han fet a en Jordi Porta a Cataluya Ràdio, i no em valen els seus arguments. No podem defensar una llei que la va aprovar un 30 per cent de la població catalana,no més recordar que no hi va anar ni la meitat del cens a votar-la.No podem defensar un camí que s'ha demostrat mort, No podem defensar l'indefensable.
I per postres els partits al darrera com a xais...inclosos ex-presidents i tot.

Només ens queda un camí, i és com sempre, intentar arreglar el desgabell.
Manifestos com el dels DEUMIL.CAT , Sobirania i Progrès , grups al facebook com aquest ,ens han de guiar pel camí correcte.
Si aconseguim que el significat de la manifestació vagi cap a certificar la defunció de l'estat de les autonomies i que el missatge sigui, ja n'hi ha prou, volem un estat propi, aleshores i només aleshores, m'hi veuran el pel pels carrers de Barcelona.
No Volem sentència,Volem independència resa el nom del grup creat al facebook, i és això el que hem de reclamar a les nostres entitats (que s'aguanten gràcies a nosaltres), i als nostres polítics.
Tots al carrer, però no a defensar una llei espanyola, sinó la nostra llibertat, i al davant de tots, com que dono per fet el l'actual president de la generalitat no hi serà, si que no hi pot faltar el President del Parlament de Catalunya, màxim representant de les nostres institucions.

Companys La lluita continua

Salut i Independència
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació