dimecres, 2 de setembre del 2009

De com l'estat "amic" administra la democràcia
Avui ens despertem amb la notícia, sabíem que havia d'arribar, no ens enganyem, de que l'aparell estatal espanyol, ja treballa en la línia de prohibir que la democràcia i la llibertat d'expressió no es pugui produir en la consulta popular que s'ha de celebrar el proper tretze de setembre a Arenys de Munt.
Tot gràcies a aquest gran partit català,això de gran ho dic per a la quantitat ingent de persones que representa,(als seus resultats electorals em refereixo) Ciutadans
Es veu que no ho fa el pp per que volen governar amb ciu la propera legislatura...
Tot està agafant un to que fas més riure que plorar.
L'únic que també s'ha mogut, però en sentit contrari és ERC que ja ha demanat que es retiri el recurs contra el referèndum.
La legalitat de la consulta és manifesta i ben explicada per l'alcalde de la població.
Crec que l'estat no està calibrant l'efecte que pot tenir una decisió de caire negativa.
Fins hi tot ja es parla d'altres poblacions que comencen a tirar endavant les seves pròpies consultes .
Sense el recurs ja es preparaven varies consultes més a poblacions del País,però amb una hipotètica resolució contrària, pot incrementar considerablement aquest fet. Crec que l'estat pretent apagar un "incendi" amb foc...bé si això és el que volen...
Esperem pel bé de la democràcia, que el recurs es retiri, però l'efecte rebot, crec que ja no el pararà ningú.
Esperem que moltes poblacions de Catalunya segueixin el camí d'Areny de Munt i de Serós. Per aconseguir al final , poder-ne fer una de general a tot el Principat.
Si això es produeix, els polítics d'aquest País ja es poden començar a posar les piles, la societat torna a anar per davant d'ells.

Salut i Independència
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació