dijous, 14 de maig de 2009

Galliner esvalotat


Això de la pitada, es veu que està arribant lluny.
Tots els diaris espanyols,cadenes de ràdio,etc en van plens...
Es veu que expressar el que se sent pels símbols,personatges,etc dels qui considerem,són els nostres "colonialistes", (ja no utilitzo qualificatius més forts),no és ben vist.
DONCS BÉ, QUE ES FOTIN, nosaltres estem farts de veure com ens cremen senyeres, i no passa res, com ens obliguen a tragar tota classe de bexasions, i aquí no passa res. Hem d'empassar-nos un estat que està manifestament en contra de nosaltres,hem d'aguantar una monarquia que va entrar a casa nostra per les armes...POTSER JA N'HI HA PROU.


A arribat el moment de platar-nos, i el partit de copa ha estat una altre excusa ben aprofitada, que se n'assabentin d'una vegada els espanyols, que nosaltres ja no volem seguir fent el camí amb qui ens nega el pa i la sal.Que se n'assabenti Europa, de que aquí existeix un problema REAL d'encaix.

El camí del no retorn, apesar dels botiflers que puguem tenir a dins de casa, sembla que ja ha començat. La societat, a Catalunya i en general ja no li molesten aquestes expressions, si no que les acaba entenet i al final compartint. La independència ara és més aprop que ahir.


LA LLUITA CONTINUA!!!

P.S. No us poso links de referència, per que n'hi han tant que podria acabar boig, jajajaja.
navegueu una mica i gaudiu de la bilis que corre per espanya, i pels forats negres de botiflers que corren per les nostres terres.

El que si us deixo, és el moment que ha posat de potes a munt tot allò que fa pudor a espanyol.


Salut.
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació