divendres, 22 de maig de 2009

Nou cicle electoralComença, de nou, un cicle que ha d'acabar amb les municipal el maig del 2011.
Les europees no són precisament les eleccions ideals per engrescar a la gent a utilitzar una de les eines que ens permet la democràcia. La abstenció que es preveu, pot arribar a ser brutal, si ens escoltem o llegim les enquestes que han anat sortint. La campanya ha començat, i per sort, almenys a Catalunya,tenim la oportunitat de poder triar, almenys, entre un sobiranista i un independentista.
Les campanyes ja estan traçades, i tot depèn de com s'ho facin els candidats per engrescar a la gent, que d'entrada diu que no li interessa això d'europa, que ho veu llunyà, i que creu (equivocadament), que no si resol res dels problemes que te el dia a dia més proper,per que finalment vagin a votar. Sempre se n'ha dit del parlament europeu "cementiri d'elefants", i en certa mesura així és, orejas,vidal-quadras,obiols,badias,etc,etc, fan que la llegenda prengui forma.
Però aquí nosaltres tenim la oportunitat de fer front a uns nacionalistes espanyols que ja fa temps es van treure la careta,(si es que per algú , en algun moment n'han portat), i als seus socis, el psoe, que han arrancat amb una campanya realment "cafre", ahir a les dotze,veia als militants del psc-psoe de la meva ciutat, fent-se fotos amb l'aznar!!!, increïble, jo personalment, no em veig en una foto ni que sigui amb un cartell dibuixat, al costat d'un aznar, o un berlusconi...Aquest zaragoza, s'ho hauria de fer mirar a l'hora organitzar campanyes i el sentit que prenen. Ens volen ensarronar altre vegada amb la por. Que ve el llop!!!, Correm tots a les faldilles dels sociates!!, només ells ens poden salvar,...salvar de que amics?
Esperem que el poble català prengui mesures, després del debat de la "nación", del ridícul que ha acabat fent en zp per tirar endavant les seves propostes majoritàriament amb el grup mix, i totes descafeïnades,després de fer-se evident que a Catalunya ja no ens el creiem, esperem poder animar a la gent per que surti massivament a votar opcions de casa.
Personalment ja sabeu que crec que, com diu el meu candidat, s'ha d'anar a Europa a aconseguir la millor caixa d'eines que necessita la meva nació, que és un estat.S'ha d'anar a Europa a buscar complicitats, a preparar el terreny per quan s'hagi de fer el salt. Salt que cada vegada veig més aprop , al última enquesta ja ens diu que més d'un vint per cent dels catalans ja es decanten per la independència,sincerament crec que estem molt per sobre d'aquest percentatge.
Doncs fem-ho posible! el proper dia 7 de juny tots a votar opcions nacionalistes, i animem als amics coneguts i saludats a fer el mateix.

Des de la opció que, legítimament trii cada un, però sempre amb la mirada posada en que el dia abans de fer el salt, haurem estar tots junts.

Salut i bona campanya electoral
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació