diumenge, 7 de setembre de 2008

La veritat recau en mi..


Hi ha situacions en que la dignitat personal hauria d'impedir que passessin coses com les que es van poder llegir ahir al diari Avui.
L'entrevista a ex presidents, deuen fer-se per intentar vendre més diaris,però la veritat el que fan, és un flac favor al País.
Reconec no haver votat mai a ciu, però sempre vaig considerar al Sr. Pujol, el meu President.
El seu carisma,la seva manera de fer,el feia una persona que es feia estimar pel poble, ho reconec.
Però el que no pot ser, és que se li donin plataformes des d'on puguin dir el que els hi sembla,pel sol fet de ser el que van ser
El Sr. Pujol pontifica sobre l'actualitat, saben la ascendència que té encara en molta gent del País, i no crec que sigui el paper que li toqui fer, ara que ja no "és" ningú en el mon polític, si és veritat, encara és president de ciu, però més decoratiu que altre cosa, o almenys això és el que pretén en Mas.
Crec que declaracions, siguin del caire que siguin, ja que en els últims temps hi han declaracions de l'expresident, que si les hagués dites quan era President, crec que molts no ens ho haguessim cregut...el president se'ns torna nacionalista!!, doncs crec que són comparables a las que pot fer altres expresidents, com Aznar,Gonzalez, o les que pugui dir Pascual Maragall.
Tots ells van tenir el seu moment, que ara ja ha passat. Si vol ajudar al seu partit, o al País, no crec que sigui el camí.
Potser el que vol és recordar,subliminalment, que amb ell el País anava millor?, la situació actual que ell mateix critica, no neix en el moment en que ell surt de la Generalitat, ja fa temps, molt temps que el País va enrrera, el que passa és que ara ja hem arribat a una situació, en la qual si no hi fem front, el futur el tenim francament negre.

Sr. Pujol, ajudi al seu dofí a fer-se gran, a que assumeixi un País sobirà, i que s'ho cregui. No es dediqui a pontificar per quedar al final bé amb tothom i no haver dir res al final.

Salut i Independència
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació