dimarts, 9 de setembre de 2008

Reagrupament Independentista


Ja feia dies que se'n parlava. Finalment en un comunicat al diari Avui, el "nen" a vist la llum. Ha nascut, d'una fusió, un nou corrent dins d'ERC, Reagrupament Independentista.
Carretero-Uriel, Uriel-Carretero, crec que això és bo per esquerra, ho crec sincerament. Carretero segueix fidel als seus postulats, i dona confiança a la gent d'esquerra independentista.Uriel i els seus, demostren no ser el que deien molts, un submarí d'en putxi.
La idea de sumar, per aconseguir que l'eix nacional sigui el que marqui la estratègia d'ERC, sembla agafar definitivament cos.
Comencem a sumar, ja s'arriba a més del 40 % de la militància,però això no es pot quedar aquí. La gent de la nova direcció, que va acceptar les línies vermelles marcades per reagrupament, s'ha de moure. I s'ha de moure ja, amb tranquil·litat, amb discreció, però s'ha de moure per cercar possibles sinergies.
Si no aconseguim que la majoria s'integri, i aquesta fusió només serveix per adquirir quotes de poder davant dels propers congressos , mala roba hi haurà al teler.
Senzillament, que un moviment en fals pot portar pel pedregar el que queda de partit i els pocs votants que encara ens poden veure com a alternativa real.
Sabem que sempre estem a la diana dels mitjans de comunicació, i per tant, de tota aquesta púrria d'articulistes que viuen de carregar-se ERC, faci el que faci.
Per tant, molta prudència, que la fusió ens porti al màxim en les aspiracions independentistes.
Tot té un temps, i per això crec que el silenci de les dues corrents durant aquests mesos, ha enfortit ERC davant dels possibles votants. Ara, aquest nou moviment ens pot portar a guanyar vots entre els nous independentistes, que creixen cada dia, i recuperar possibles ex-votants.Però tot això s'ha de fer pensant en que el País necessita veure en ERC, un partit com alternativa clara,estable i real, i no com sempre, una olla de grills.
Com diu en Carretero ERC ja és un partit gran,per ara hem de ser un partit de majories.
La responsabilitat de la militància ens ha de fer un partit majoritari a Catalunya.
M'agrada veure aquests moviments. Crec en Carretero i el seu ideari,crec en gent com l'Elisenda, en gent com l'Hector López,o el mateix Uriel però també m'agradaria creure en gent que ara està a la direcció, sumant esforços per fer d'ERC el partit hegemònic de l'independentisme als Països Catalans.
Haurem de seguir d'aprop a partir d'ara, com sempre, tot el que passi al sí del nostre partit.

Amunt ERC!!!


Salut i Independència
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació