dijous, 11 de setembre de 2008

Ridícul espantós de l'Alcalde d'Igualada
Aquí us deixo un petit recull de fotografies, que vaig fer el dia 10 al vespre, alhora que es feia l'acte organitzat per ERC Igualada, a la plaça de l'ajuntament.
Davant la impossibilitat de poder penjar-la a l'ajuntament, ERC Igualada decideix fer un acte de reconeixement al centenari de l'estelada.
En Joan torras, cap del grup municipal a l'oposició llegeix el manifest de la Comissió del Centenari.Fins aquí cap problema, varem estar vigilats en tot moment per la policia local, però en cap moment van intervenir, cosa d'agrair, ja que mai i va haver ànims de fer res que no fos normal.
També a la part posterior de l'edifici de l'ajuntament, a on dona la finestra del despatx del grup municipal d'erc,també i lluïa l'estelada.
En aquest moment és quan comença el conte de por...
Es veu que l'acte no va agrada al "molt Il·lustre" alcalde d'Igualada, per que, digue-m'ho , amb finesa,amb un caràcter fort, obliga al caporal de la policia i alguns numeros més, a entrar per la força al despatx d'erc, i arrencar l'estelada de la finestra...Si no fos per que estem en el segle XXI, em pensaria que tornem als anys foscos de la dictadura, ara però, portada pels socialistes, aquests que diuen ser plurals.
Nosaltres hem de respectar la espanyola, però ell no té per que respectar la independentista.
Igualada que en el seu moment va ser far de Catalunya a l'hora de defensar la republica i l'estelada,ara es veu inmers sota un govern que recorda temps passats.

Companys la Lluita continua.

Salut i Independència
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació