dilluns, 17 de novembre de 2008

Els tomàquets s'han podrit?Avui estem de festa, sembla que finalment els del gust de tomàquets de veritat han arribat al punt en que molts de nosaltres , ja fa temps varem arribar. Resulta que avui s'ha acabat el termini que es van donar, encara no sé ben bé per que, el senyor Saura i la sra. De la vega per arribar a no sé quin acord. La part catalana com sempre ha complert la seva part, i el sr. ZP no va tenir que donar comptes de res al debat de pressupostos, genial. La part espanyola també a complert, segueix fent el millor que sap,mentir, enganyar, enredar,estafar,...digueu-li com vulgueu, el cas és que els d'iniciativa s'adonen ara de que el govern ha "incomplert", com a ells els hi agrada dir, un pacte que tenien entre ells...JAJAJAJAJAJA.
Ric per no plorar, és clar.
Que no ho veieu que us estaven utilitzant?
Que no heu tingut proutes experiències amb aquest "éssers"?
Que no en teníeu prou, amb tot el que ens ha anat plovent a sobre tots aquests mesos?
Heu salvat la cara d'aquest desvergonyit per res, si nois , per res. No hi ha proposta de finançament ni n'hi haurà almenys fins ben entrat l'any, quan a ells, els espanyols els hi vagi bé.
Sembla que icv-eua...ha arribat a la meta l'últim, com sempre.Però la seva actitud ha fet perdre uns mesos al País que poden ser molt importants.
Els tomàquets que aquesta temporada volien recollir es veu que s'han passat, vaja que amb tanta pluja, s'han acabat podrint.
Mal exemple doneu als pagesos...

Seguim en crisi , i seguim sense nou finançament.
Senyor quin País ,senyor...

La lluita continua

Salut i independència
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació