dimecres, 12 de novembre de 2008

Pressupostos Vetats
Sembla que esquerra al senat espanyol s'acabarà alineant amb ciu i tiraran endavant el veto als pressupostos espanyols.
Es veritat que ho aconseguiran amb l'oportunisme de sempre del PP, però això queda en segon lloc.
Crec que la postura dels partits nacionalistes catalans és la correcte. Varen presentar esmenes a la totalitat, i en vista de que s'ho volen acabar fent amb bascos i gallecs, el que toca és fer el possible per que es visualitzi, l'emprenyament amb el govern central.
Aquí els que queden fora de joc són els de sempre icv-eua-iu (uf!!), presenten esmenes a la totalitat que saben que no tiraran endavant, però quan tenen oportunitat de que la cosa sigui una realitat, els hi agafa la caguera i tots cap a sota el llit (socialista, per descomptat).
Ja no dic com queden els vint-i-cinc botiflers que varem posar entre tots a Madrid a les últimes legislatives.
No ne'm d'esperar res dels socialistes "catalans" a espanya.

De totes maneres, hem de tenir en compta que no deixa de ser una pataleta, ja que el tràmit parlamentari, farà que els pressupostos tornin al congrés, i allà siguin aprovats altre vegada pels mateixos, psoe,pnb,bng. Però crec que ni que sigui una pataleta política, s'ha de fer.

Sempre ens quedarà, el de sempre, que no sabem anar junts a defensar res.Els polítics catalans, i el primer de tots,el unionista Duran i Lleida, només pensan en interesos propis i no de País.

A seguir plorant..., i la crisi a sobre, i sense finançament, i sense...encara.


Salut
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació