dimecres, 12 de novembre de 2008

No hi ha manera


Nois, sembla que finalment el govern català (sic), ha pres la decisió de com més fem el ridícul, millor.
Ja no es tracta de nacionalisme de pluja fina, o de polítiques socials, o de ves a saber quina collonada iniciavitera, ara, el repte és portar al País al limit de ridícul més espantós.
Davant de problemes reals, com les ERO de Nissan o Seat, on la feina feta pel senyor Montilla, i el senyor Huguet ,(sic) és més aviat penosa, davant l'actitud del govern espanyol de no fer res per intentar no perdre més llocs de treball a canvi de que augmentin producció a les plantes que tenen aquestes marques a espanya, ens dediquem, a cesurar articles a diaris estrangers, en aquest cas l'economist. Diari que per cert no és que precisament sigui progressista, i per tant previsible en les seves anàlisis, tant polítiques com econòmiques.
Molt bé nois, ara direm als periodistes el que poden dir i el que no poden dir!.
Ens pot agradar més o menys el que diguin o facin els mitjans de comunicació, i ERC ho sap prou bé, ja que mai ha tingut cap mitjà (o quasi cap),al seu cantó. Si això ha estat un rampell d'algun conseller d'ERC, ja els hi val, ni la nostra pròpia història amb els mitjans ens serveix per aprendre?.
Ara bé, si això a sortit de la part sociate...esclar, ells, els sociates catalans i per extensió tota cosa amb tint espanyol, sempre han tingut amics als mitjans i no estan acostumats a llegir coses que els posin en lloc difícil ,(encara que no acabo de veure en quin lloc deixant malament a ningú o insulten a ningú),però el que ha fet el govern de la generalitat fa pena. Us enllaço la opinió d'en Partal, que crec que és prou clarivident.
El mitjans fan i escriuen el que creuen convenient, és la gent la qui tria a quin mitjà vol ser fidel, però no pot ser que un govern faci el que ha fet aquest
Sigui iniciativa dels socialistes o d'algun dels partits de la coalició al govern, el resultat ha estat nefast. Tothom a una "una pena,senyors una pena".

Senyors del govern català, dediqueu-vos a governar, ha intentar solucionar problemes, i no ha crear-en encara més.
Per favor , prou rucades!!!!


Salut.

1 comentari:

L'Espelt ha dit...

El Govern que tenim, malauradament, no fa res, i el que fa, quasi sempre és perjudicial.
En aquest cas, com en quasi tots, el que marca el pas és el PSC, i la parelleta d'acompanyants el segueixen i se'ls creuen!!!
Aquesta resposta només s’entén com a una manera (pobrets) que té el PSC de fer veure que defensa Catalunya. I els acompanyants, piquen, com sempre. Però ja se sap... "d'on no n'hi ha, no en raja"

Salut!!!

 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació