divendres, 21 de novembre de 2008

Pressupostos Vetats II


Al final res de res , he d'acabar donant la raó al Conseller Huguet, que tant va defensar la postura, en principi contrària a la direcció del partit.
ERC , diuen, intentarà negociar al senat el que no va poder negociar al congrés, a veure si en poden treure més per Catalunya.
Només si no en treuen res ,aleshores sembla que els "podrien" arribar a vetar.
En la primera part d'aquest post deia que estava a favor del veto, però també deia que només passaria d'una pataleta, en part i només en part puc entendre el canvi de postura.
No acabo d'entendre el fet de que, el que no ha aconseguit en Ridau, ara ho pugui aconseguir en Bonet.Crec ,sincerament, que serà una pèrdua de temps , però allà hi som.
Sembla que cada dia hi entengui menys de política, ho serà que cada vegada veig més reflectida la manera de fer de ciu en la d'esquerra?(peix al cove). Això d'estar al govern sembla que fa mutar a la gent...
I haurà també la estratègia política de no voler fe el joc al germà gran (ciu)?
El temps ens traurà o ens donarà raó a tots. I no caldrà que en passi massa...,de temps.

De totes maneres no puc d'estar-me'n de dir que vaja un paper més galdós el de iniciativa.
Com que ara es troben amb el cul a l'aire pel tema del la vega i el incompliment del termini que varen pactar, ara agafem una rabieta i vetarem també els pressupostos, per favor, quina pena, quin País, QUINS POLÍTICS!!!!
Salut
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació