dimarts, 26 d’agost de 2008

Diada Nacional de Catalunya


L'11 de setembre d'aquest any és especial,ha de ser especialment reivindicatiu.
El cor i la sang ens ho demana.
S'apropa la Diada Nacional del Principat.Moltes són les campanyes en marxa, però el que també s'ha de moure és la societat.
Hi ha convocada una manifestació per la Plataforma Sobirania i Progrés,a la que s'hi ha afegit la Plataforma pel Dret de Decidir, i espero, que moltes entitats i partits polítics,també s'adhereixin, per fer pinya i aconseguir que siguem molts al carrer aquest dia.
El dia no serà el millor, ja que venen quatre dies de festa i costarà convèncer a la gent de que el dijous a la tarda surti als carrers de Barcelona ,per fer veure als espanyols que n'estem tips, i que la paciència s'acabat.
Per tant, tenim molta feina a fer, hem de treballar per convèncer a amics, coneguts i saludats de la necessitat que tenim de que hi siguin presents.
"Som una nació, volem Estat propi", a partir de les 17:00 a la Plaça Urquinaona de Barcelona, aquest és el lema que presidirà la manifestació.
Al·licients per anar-hi, ja ho sabeu, com diu en Marc al seu bloc "l’autonomisme està esgotat, que el marc jurídic i polític espanyol no permet avançar en l’autogovern ni assegurar el benestar dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya, i que l’exercici del dret d’autodeterminació per a constituir-nos en un nou Estat Europeu és inajornable."
Tot el mon blocaire que s'en faci ressò. Necessitem tots els altaveus al nostre abast per poder arribar el més lluny possible.
S'ha d'aconseguir que la convocatòria sigui un èxit.

Esperem, pel bé del nostre País que la reacció de la societat, sigui un toc d'atenció davant l'actitud del govern espanyol i també per que els partits catalans no es "perdin pels passadissos " de Madrid.

Salut i Independència. 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació