dimecres, 27 d’agost de 2008

Saura desautoritzat, Corbacho....


Sembla que la unitat del front català torna a agafar consistència.
La reunió de govern d'ahir ha servit per posar al seu lloc als senyors d'icv. Qui negocia el futur d'un País és el govern, i no un diputat a Madrid.Les recriminacions el hi han caigut per tot arreu, els conseller d'ERC , han agafat en Saura i l'han posat al lloc que li pertoca, que és a la cua del govern. Ja està bé de voler sortir als diaris i de voler fer no se ben bé que. Els Eco-psoe es volen desmarcar dels pares però ni això han sabut fer.
La política demana moments, i ells han triat el pitjor de tots. Esperem que a partir d'ara facin el seu paper,tal com diu aquell, "calladet estàs més mono".
Per un altre cantó llegim declaracions del que va ser President de la Generalitat, Jordi Pujol, lloant l'actitud del govern (Montilla,Castells) davant del govern espanyol, i també posant en dubte el fet (que assegura Corbacho),de que acabin votant els pressupostos.
L'únic que ens fa falta ara, és que es mogui el psc, posant al seu lloc amb més contundència del que ho ha fet fins ara, al ministre espanyolista que tenen destinat a Madrid, el Sr. Corbacho.
La unitat demana fermesa, i això es demostra amb fets.
Es pot entendre l'actitud del psc amb la postura del si però no...?
La estratègia política fa estranys amics, i ara el que interessa, és que Catalunya en surti ben parada en el tema del finançament.
El psc haurà d'acabar triant entre Catalunya i el seu partit.
El paper d'ERC com agent aglutinador de l'esquerra i el centre dreta a Catalunya, ha de ser el referent en l'estratègia política de les properes setmanes. El protagonisme ja arribarà quan sigui el moment, i serà aleshores quan s'hauran de recollir fruits.
La lluita per que les línies vermelles marcades a l'últim congrés a Barcelona siguin una realitat serà dura,però ERC no pot defallir.
Estic segur que tant simpatitzants d'en Carretero, com d'en Putxi o en Carod saben que em d'anar a una, i per això, la prudència en uns casos i el silenci en altres han d'ajudar a que Catalunya surti reforçada de tot això i de rebot ERC.
De totes maneres el que ha de quedar clar a la direcció d'ERC, és que si el Front es desfà per que els socialistes cedeixen a les escomeses de l'estat enemic, s'hauran de moure ràpid i amb les idees clares.
Deixem doncs que en aquest propers dies, ens presentin el document base per poder treballar davant d'un enemic que segur, serà dur de rosegar.
De veritat que m'agradaria veure per un foradet les reunions que han de venir i viure en directe tot allò que fa que l'olla bulli. Dels nostres, (tots), dependrà que el caldo d'aquesta olla sigui prou espès com per nodrir un País que cada dia li costa més arribar a final de mes i que des de Madrid,encara volen seguir xuclant tot el que poden.
Un bon finançament pot ser l'eina necessària per poder accelerar el procés sobiranista.
Allò que també defensa ERC, la creació d'espais d'estat, doncs bé, el finançament , pedra clau.
Prou de que ens fotin!!!!
Ah! i recordar a tothom, que l'únic que s'està defensant és allò que diu l'estatutet. Els independentistes volem fotre el camp d'aquest estat el més aviat possible.
Si hem de fer algun pas entre mig el farem, però el dret a autodeterminar-nos ha de ser el pas següent.Salut i independència
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació