divendres, 8 d’agost de 2008

La Monarquia una altre vegada


Hi han coses que a tots ens treuen de polleguera, i a mi particularment n'hi ha una que em pot, o sento no hi puc fer res, i és tota aquesta colla de "personatges" que viuen dels privilegis de la sang blava.
Aquest "personatges" es gasten 25 milions d'euros cada any en les seves "atrafegades" vides.
Aquesta sagnia no pot continuar de cap manera.
En el moment de crisi que estem patint, i el que ens costa arribar a final de mes, només ens falta sentir o llegir coses com aquestes.
Alguna cosa haurem de fer al respecte. Si diuen que hi ha crisi, també a ells ha de passar factura, o és que aquests privilegis no tenen fi?
Tampoc hem de descartar el canvi de règim.
Molts de nosaltres voldríem, ja que la independència encara no pot ser,que se'ns preguntés per quin règim volem ser governats.

VISCA LA REPUBLICA!!!

1 comentari:

L'Espelt ha dit...

No pateixis company. Estigues tranquil, els catalans no tenim rei.
Per cert, perquè dius que la Independencia no pot ser? Aquests pensaments, a mes de falcos, són negatius. T'asseguro que es molt mes senzill la independencia que no pas el canvi de regim en un pais que no es nostre. A mes de dificil, no es just interferir en la vida dels altres.
La independencia no es posible perquè cap dirigent politic dels actuals, cap, te el valor, la decencia, de proclamarla.
O coneixes algun altre pais que davant un incompliment clamoros d'un pacte (llei) amb l'Estat que l'oprimeix no la proclamaria l'endema? En dos anys no s'ha produit cap traspas, perdo, sols quatre traspassos de merda, i s'han passat pel forro la data limit, repeteixo, limit del financament.
Algu amb una miqueta d'orgull, ctuaria dilluns mateix.
Pero no, aquí nomes ens manen covards sense dignitat, ni personal ni per descomptat, nacional.
I no em val allo de que cal una majoria social. Som mes independentistes que mai, i el dia que algun politic ens volgui representar sense enganys i amb dignitat, l'endema, l'endema mateix serem el doble.
Salut company!!!

 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació