dijous, 14 d’agost de 2008

El gran mentider


Finalment, pensava que ja no passaria mai, en ZP s'ha dignat a sortit davant dels mitjans de comunicació,i ho ha fet per tornar a dir tant pel dret com pel revés que això de Catalunya és el mateix que Ceuta o Melilla, i que l'estatut diu el que diu ell, i no el que està escrit. Vaja, que tot això del 9 A només ens ho hem inventat els catalanets de sempre, i que ell com a president d'aquesta gran nació que diu que es espanya, defensarà aquest com qualsevol altre estatut de qualsevol "comunidad autonoma" més .
L'emprenyamenta a anat augmentant a mida que anava escoltant la sarta de mentides que anava deixant anar i que ja ens té acostumats per aquestes terres.
El Front comú a d'arribar fins al final, ja només sigui per dignitat com a Poble, però el resultat ja el podem veure. De nou finançament segur que n'hi haurà, però del finançament que diu els estatuts, necessari per Catalunya, Balears i el País Valencià, ja ens en podem oblidar.
Desprès de tot això la societat ha de pendre conciència de que l'unic camí és la independència.
I amb tota aquesta moguda, fins hi tot veurem la independència no solament la del principat, si no també la d'algun territori més dels Països Catalans.Independència,independència,independència!!!!!
Davant dels espanyols no si val res més, són antidemócrates i centralistes
ZP té el mateix discurs que el de qualsevol dirigent del PP. Tots són el mateix, i la societat catalana ha de dir prou.
Se'ns pixen a la cara i no diem res.
Això s'ha d'acabar. Tots aquest ens volen només per la nostra feina.Nosaltres treballem, ells cobren. Hem permés que hagin viscut així durant 30 anys i ara no volen deixar la mamella, encara que sigui fins que de Catalunya ja no en quedin els hossos.
Ens hem d'espolsar els colonitzadors de sobre o desapareixerem com a poble.
Companys, avui està sent un dia dur, però això només acaba de començar.

La Lluita només ha acabat de començar.

Salut i Independència.
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació