divendres, 22 d’agost de 2008

La Festa Gran
El que són les coses, la vida continua, i aquesta setmana, a la meva vila, com a moltes altres arreu dels Països Catalans, hi ha festa grossa.
La Festa Major ha arrencat aquesta setmana, amb els tradicionals pregons, (pels menuts i pels grans),activitats culturals,musicals,pirotècniques...
Fins aquí res a dir, les festes majors, ja se sap,agraden o no segons els gustos de cada persona.
Personalment, crec que la de la meva vila i capital de comarca,Igualada, té molt a millorar, però vull destacar especialment ,el munt d'activitats que fan des de fa ja cinc anys una munió d'entitats juvenils,gent a títol personal, grups d'amics,etc, molt activa que sota el nom de collon@da, s'han fet autènticament famosos a la comarca. El munt d'activitats, amb molta imaginació i poca pela que organitza'n, cada any tenen més ressò i més participació.Aquí teniu les d'aquest any. En un principi amb l'ajuntament en contra,típic de gent socialista amb poc sentit de l'humor i amb una majoria al consistori gràcies a dos regidors del partit més nacionalista de tots,el pp.Us aconsello que llegiu a la seva web l'apartat "història" Però el temps ha acabat donant la raò a la collon@da i a la societat igualadina, i l'ajuntament, potser no li agradarà, però com a mínim l'ha de tolerar.
Des de aquí encoratjo a tots aquests patriotes que volen que la Festa Major d'Igualada sigui diferent, que segueixi treballant com fins ara i que cada any en siguin més.

Però no tot són flors i violes, i a la capital de la comarca de l'Anoia el pacte psoe(psc+ic)+pp, 10+2, fa possible que des de ja fa temps la bandera espanyola onegi a l'Ajuntament tot l'any, fins i tot, durant la festa gran de la vila.Fins al moment, pactes amb ERC, almenys feien que durant l'any no n'hi hagués cap i que per les festes si penges una senyera com la que veieu al principi de l'escrit.

Vull resaltar la campanya que per segon any consecutiu, porta a terme la gent incombustible de bonrrotllo. Amb el suport de les entitats culturals de la vila i també d'ERC i CIU, fa que es visuailtzi en forma d'enganxina (com podeu veure a la foto),per tots els racons de la ciutat.
FORA LA BANDERA ESPANYOLA D'IGUALADA!!!!
Companys la lluita continua en molts fronts, però hi hem de ser a tots. Endavant la batalla només acaba de començar.

Salut i Indendència

2 comentaris:

reflexions en català ha dit...

Doncs jo també hi seré.

Bona festa major. I no miris les banderes, que fa mal.

Joan R. Musarro ha dit...

Gràcies, se que només hi ha un partit que pot tirar endavant el procés, jo en soc militant, president de secció i membre d'executiva de l'Anoia...però els càrregs i els partits son figurants, realment els protagonistes som cada un de nosaltres, i Catalunya no te una base sólida i ens queda molt per fer, potser massa. No n'hi ha prou amb resistir, per guanyar hem d'atacar...la lluita continua company!!!

 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació