dimarts, 9 de setembre de 2008

Barça,Barça,Baaaaaaaaarrrççaa....???Ja hi tornem a ser, l'espanyol es presenta a la Copa Catalunya,(la nostra), amb 7 jugadors del primer equip, això d'entrada no ens diria res si el barça, el nostre barça, el que diu que és més que un club,no es presentés amb un equip de tercera...
L'espanyol ha demostrat tenir sentit de País,tenir respecte per la gent de Sant Carles de la Ràpita, que quasi mai pot veure en directe a les estrelles de la lliga espanyola, i també tenir respecte pels rivals esportius i per la mateixa competició.
Un deu per l'espanyol, ha sabut estar a l'alçada. Un zero al barça, i no em valen excuses de mal pagador, com el tema lesions,massa partits, etc,etc. En Guardiola i el seu Cap en Laporta, s'equivoquen i molt,no és d'aquest manera que es demostra el seu catalanisme,tant defensat per molts de nosaltres a la catosfera.
Ens estarem equivocant???

Salut

3 comentaris:

reflexions en català ha dit...

Jo fins ara he defensat el Laporta, però no sé si aquest home ha perdut el nord.

Salut!

L'Espelt ha dit...

Marc, jo també he defensat a en Laporta, ja ho saps, i també em pregunto a vegades is haurà perdut el nord o li farem perdre entre tots. Ara bé, crec que atacar-lo per que en Guardiola no ha convocat... és fer el joc a qui ataca per sistema... no creus?Daniel, Daniel, l'ecspanyol ha convocat 7 jugadors dels 22 que tenia disponibles. El Barça 0 de 6. Ni que en Guardiola el hagués convocat a tots arribaria als 7. Creieu que s'ha de destacar que l'Espanyol n'hagi deixat a casa a 15?
Home... no fotem!Malgrat tot, crec que en Guardiola s'ha equivocat. A les Terres de l'Ebre no se'ls hi pot fer això. A ells no. A la Federació, que cada any devalua la competició en la forma com la plantje, vale, però a les Terres de l'Ebre no.
Salut!

Daniel1714 ha dit...

No es tracta de quants, sinó de per que es fa el que es fa.

 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació