divendres, 5 de setembre de 2008

Perplex...


No, no va de política, o potser si, no se sap mai quan parles d'un "poder fàctic".Però estic perplex , la moguda que hi ha a can Culé no és normal.
Després de sortir, jo diria, que més que tocat de la moció de censura i que li plegués la meitat de la directiva amb el Sr. Soriano al capdavant,ara m'assabento de que el president "decideix" prescindir dels serveis de set directius més segon parla l'avui .
M'agradaria que algú m'expliqués que està passant a la casa gran del culerisme, de veritat.
Per un cantó els diaris i mitjans de comunicació criticant l'actitud superba i prepotent, del Sr. Laporta, titllant de neteja ètnica contra la directiva ,o estàs amb mi o estàs en contra meva...
Per l'altre,no paro de llegir "post" als fòrums,de persones que diuen "endavant Jan..." "Jan et volen fotre fora per que representes el catalanisme", articles posant a parir el promotor de la moció...

QUE PASSA AQUÍ????

Algú amb un mínim d'imparcialitat em pot explicar que collons passa a can Barça.
Soci o no, (ja m'agradaria), el barça representa molt més que un club, per als que ens considerem independentistes i que creiem en el barça per donar-nos a conèixer al mon.
Però en els últims temps, només veiem que foscor, boira baixa....

Algú i pot posar una mica de llum???

Visca el Barça i visca Catalunya!!!


Salut i Independència

3 comentaris:

reflexions en català ha dit...

David,

Jo no sé que passa a dins, però a fora veig un linxament injust contra el Laporta. El que no enetnc és que fotin a parir un tio que ha tret el Barça de la misèria, de la vergonya que sentia quan hi havia el Nunyes i l'amic Joan. Els resultats han estat bons, l'economia va bé, lluïm amb orgull l'emblema de l'Unicef i la nostra catalanitat i som un equip amb milions de seguidors a tot el món.

I el linxament és, per mi, culpa del catalanisme que el Laporta ha volgut recuperar.

Així de senzill.

Daniel1714 ha dit...

Reflexions... no passa res eh? però és Daniel i no David.

Salut

reflexions en català ha dit...

Ui, sóc molt dolent amb els noms, hehe.

 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació