dimarts, 2 de setembre de 2008

Setembre!!
L'opi del poble ja s'ha posat en marxa un any més. La gent estarà una altre vegada més pendent del fitxatge de torn, o de si el seu equip guanya o no,no se ben bé quina copa,...
Els preus no paren de pujar, cada dia tenim més problemes per arribar a final de mes, tindrem problemes tant o més grossos,amb el tgv, a Barcelona i a Girona,ens tombaran el poc que queda d'estatutet,ens fotran amb el finançament...però no passa res, el meu equip guanya, o és igual, és dels últims i això em fa patir tant, que ja no recordo el que em costa un quilo de pa, o comprar el material de l'escola pels nostres fills.
Ja se sap, el setembre,ens porta a una espècie de paranoia col·lectiva que no ens permet veure més enllà. Per acabar de reblar el clau, i després del frustrat intent, per part de l'apèndix socialista, de que el ZP donés explicacions del "que pasa con lo nuestro", ara el salvador-mentider de la pàtria vol presentar-se al congres, per explicar a tots els espanyols, com pensa salvar-nos, fent aquell jocs de mans que als catalans ens té ja acostumats.

O no,...potser tot això aquesta vegada no passarà?, almenys a Catalunya, als Països Catalans, la societat dirà prou?, que n'estem farts de pagar, que n'estem farts de treballar per acabar el mes patint?,que n'estem farts de polítics que només pensant en els vots i els seus sous, i de que "aqui no se mueva nada",serem capaços de plantar cara a l'estat, per poder dir prou?

Vull creure que la societat de la nostra Gran Nació, sabrà dir prou, això sí, amb els nostres polítics davant, donant la cara. Han de ser ells els que estiguin a primera línia, com la infanteria, la societat ha d'estar preparada pel conflicte estat-Catalunya , i després la resta dels nostres territoris, però els nostres polítics més.

Sembla que el conflicte al País Basc, ja ha començat.Les conparacions sempre són odioses, però encara que en situacions polítiques molt diferentes, ara falta que nosaltres,sapiguem també estar a l'alçada que ens demana la història. Estem en un atzucac, i ens en hem de sortir.
Tenim clar, hem de tenir clar!!!, que l'única via és l'alliberament nacional, i això passa per internacionalitzar el conflicte amb l'estat opressor.
Queda clar que per part de l'estat, no es mourà res. Govern,partits,entitats i a la societat civil, ens toca moure fitxa.
Molt aviat el país ens demanarà sacrifici i patriotisme.Espero que estiguem a l'alçada.

Si tornem a adormir-nos, que és el que espera l'enemic, ja veig a alguns fregant-se les mans....


Salut i Independència

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ui! Ja han filtrat el document amb què treballa la famosa unitat catalana i en què es parla de 3.500milions.

Es filtra per interessos, és clar. Aguantarem?

D'altra banda, llegeixo això a El Singular Digital:

"La Comissió de la Dignitat recupera el símbol 'El més Petit de Tots'

Durant la dictadura es van fer 60.000 còpies, la majoria van ser destruïdes
Es va convertir en un dels símbols més clandestins i populars de la lluita contra el franquisme. 'El més Petit de Tots', una figura dissenyada per l’escultor Miquel Paredes representava la resistència del poble català davant l’opressió i la falta de llibertat. En el seu moment es van reproduir fins a 60.000 còpies, que els seus propietaris van acabar fent desaparèixer per por a possibles represàlies. Ara la Comissió de la Dignitat, que treballa per tal que els papers de Salamanca tornin a Catalunya, ha recuperat aquest símbol. L’artesà Chema Vidal ha estat l’encarregat de tallar i preparar aquest desaparegut símbol catalanista que representava la lluita antifeixista. 'El més Petit de Tots' està tenint molt bona acollida i Vidal rep cada dia al seu taller del Poblenou vàries trucades i correus de gent interessada en comprar la figura."

Daniel1714 ha dit...

Marc, està clar que es filtra per interessos, el problema és qui el filtra i amb quina intenció.
El que em decebria molt és que ho hagués fet ciu...Veurem que passa

joliu ha dit...

Marc,
com ha dit avui el Junqueres per la radio, quan fas públic un document de mínims.... passa a ser un document de màxims.
Quan ja saben fins on acceptaràs, comencen a regatejar a partir d'allà. Espero a al filtrador li esperi la fi de tots els filtres: morir d'excés de merda.

Daniel, veig que tenim un amic en comú.

Daniel1714 ha dit...

Joliu,
Espero que acabem tenint-ne molts més.
Espero mica en mica conèixer-vos a tots una mica més.

Salut i Independència.

 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació