dimarts, 30 de desembre de 2008

De com tenir al personal entretingut...


Avui, "in extremis", el gran senyor solbes ,ens ha "presentat" el seu document que ha de servir de base per negociar el nou finançament.
Un document que parla de molt i de res,un document de vint pàgines a on no surt cap dada , cap percentatge clar, res de que es farà per anivellar els serveis bàsics,cap idea del que es farà amb el deficit,a on no queda clar per enlloc si es complirà el que diu l'altre document, això que han batejat com a estatut...
Certament, els que hem anat seguint tot aquest merder, no n'esperavem res de nou. El sr. solbes ha sortit davant de la premsa per complir el paperet de trista figura,(li escau a la perfecció), i ens ha deixat, almenys a un servidor, totalment insensible,com si hagués passat una petita brisa per la meva cara,quasi inapreciable..., però es veu que amb això el psc ja n'ha tingut prou per dir que la seva actitud amb el psoe ja no serà diferent (algú s'havia cregut a l'iceta???),ja que "diuen" que ara si que hi ha actitud per part del govern central,...actitud JAJAJAJA, serà la de mantenir-nos distret en tonteries.
L'únic que s'ha atrevit a dir que amb aquest document no hi hauria acord ha estat en conseller Castells. Potser és el que toca, no se, anirem veient el que dona de si aquesta esperada negociació, que ja hauria d'haver estat llesta fa mesos.
El govern central creu que sortint l'últim dia i dient quatre coses, sense lligar res,sense concretar res, a on la ambigüitat és la nota dominant, va ben equivocat si faran caure a alguns al seu sarró. Segueix amb la tècnica de la dilació i l'engany, tot té un límit, i està més a prop del que es puguin pensar.

A seguir tragant...de moment.

P.S. en el propers dies seguiré amb atenció a la direcció d'ERC, a veure quin paper i juga, espero que no sigui galdós.

La Lluita continua

Salut.
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació