dilluns, 1 de desembre de 2008

Pinotxo

Novament, i ja deu ser la que fa vint-i-cinc mil cinc-centes trenta-tres, en Zp i els seus han tornat a donar per bona aquella frase que "com més millor", com més mentim millor ens va, i sembla que hi creuen de debò.
Avui dia 1, ja podem dir que els sociates espanyols ens han tornat a mentir. Segons "deien" ells en un mitja informatiu català,sic, com RAC1,deien que tindríem proposta (jijijijijiji)de finançament a finals de novembre.
Com ja hauríem d'haver apres fa temps, el espanyols fidels a la seva manera de tractar-nos, han tornat ha passar del govern i del País sencer.
Ara , ja començo a sentir declaracions dient que si al final d'any farem això i direm allò , i fins hi tot farem i direm tot a l'hora, si el govern espanyol no fa res al respecte.
Em sembla que el govern socialista estarà massa enfeinat bevent copes de xampany (que no cava), celebrant "las navidades" i brindant a la salut del nivell d'imbecil·litat que tenim tots plegats aquí.
Començarem un nou any com sempre, promeses incomplertes, això si , com que les diu qui les diu, les properes eleccions, intentarem que en treguin tants de diputats, que ja no faci falta que els altres partits a Catalunya, s'hagin de presentar.
Visca els representants que tenim i sobre tot el poble que segueix cec i no s'adona que ja fa temps, hauríem d'haver donat un bon cop de puny a sobre la taula democràtica i constitucional espanyola, i dir PROU. Si els nostres representants , no ens representen, aleshores a de ser el poble el que es representi ell mateix,tenim eines per utilitzar, usem-les d'una vegada. La societat civil hauria de prendre la iniciativa i tirar pel dret.
Penso en la campanya 10000 a Brusel·les i també en les associacions com el dret a decidir, i sobirania i progrés que tant i tant estan fent pel País. Però sembla que la feina acaba de començar i demana presa.
El País necessita reaccionar i despresa.

La Lluita continua
 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació