dimarts, 23 de desembre de 2008

Quin desastre

Aqui ens hem de creure, a l' Emili Valdero o a la Conselleria?
És igual, al final el que aconsseguim tots plegats, és el que esperen tant psc-psoe com ciu, força merder, primeres pàgines als diaris amplificant i esbombant per arreu les visions diferents d'un partit que fa nosa.
Finalment pensaré que en joliu te tota la raò. DIMITIM, però dimitim tots. que se'n vagi tot a rodar.
Donem les regnes del país als partits grans i que ens converteixin en el que volen, en una puta regió més, sense independentistes que puguin fer ombra.
Ja me's igual si en Valdero té o no té raò, ...és posible que tingui raò, però com sempre fem a ERC, els draps bruts, com més públics millor.Ho portem als gens, no ho podem evitar, ens foten una carxofa al davant i ho vomitem tot. Ara ha esperar com ens tornen la vomitada els mitjans de comunicació, articulistes,politòlegs, tertulians...
Ja ho diu aquella dita no? si escups amunt....

Apa tots pendents de com ERC torna ha organitzar l'enèssim dragon khan. Que ens fotin fora del govern per segona vegada, i que no veiem un diputat independentista al parlament, almenys pel que queda de la nostra generació.
Aquella formula de com pitjot millor sembla que a ERC esta`molt empeltada, el problema és que no sé si tenim clar per quí o per qué serà pitjor.
Els nostres fills hauràn de veure si neix un nou partit capaç de no destrossar-se entre ells, i lluitar per la independència.
Amb el que tenim a sobre la taula, poca cosa a fer.

Salut i "feliç" año nuevo.

La Lluita continua???

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La manca de lideratge creible fa que passi tot això. L'Emili Valero fa dos anys una persona que creia amb Puigcercós i per això va acceptar entrar al govern per servir al país. Com també a molts altres.
Però poc a poc ha vist el que en Carretero ja va veure 3 anys abans. Si ets una persona intel.ligent i integra, en pocs mesos tens temps més que suficient per veure que la major part de la direcció actual d'Esquerra ha estat comprada pels socialistes.
En Valero ha tardat una mica més en veure, però al final ho ha vist.
EL problema és que molts altres que també ho ha vist no poden fer com en Valero perquè no tenen feina fora de la Generalitat i es clar ara amb la crisi encara menys!.

Però Daniel, el pitjor encara no ha arribat i a mesura que passi el temps pitjor.
Esquerra té, per culpa dels seus militants que no varen ser capaços de renovar la cúpula que porta més de 20 anys visquen de la política, la responsabilitat del desastre que vindrà.
Ja em perdut creibilitat entre els catalanistes i això tardarà molt en recuperar, potser 10 anys com a minim el moviment independentista ha perdur per culpa d'en Carod-Puigcercós

Bon Nadal i espero que l'any que be sigui millor, però no ho crec.
Manel

Daniel1714 ha dit...

Manel, t'acabaré donant la raò quan vegi l'actitud que tindran davant del tema del finançament i del tc.
Si la cosa va com dius, la direcció no farà res, si t'equivoques (i pel bé d'ERC, així ho desitjo)espero sàpiga estar a l'alçada.
Si nó pensaré fermament que el futur d'ERC i de l'independentisme serà molt, molt negre...

Bon any Company!!
La Lluita ha de continuar!!

 
El dèficit fiscal de Catalunya aquest any és de
...
cliqueu aquí per a més informació